Welkom bij Eefke Thuishulp
Waarmee kunnen wij u helpen?

Telefonisch contact

Een fijn en veilig gesprek

Huishoudelijke hulp

aanvragen

Huishoudelijke hulp in uw woonplaats
Kies uw woonplaats

Regio Eemland west

Regio Eemland

Regio Veluwe

Regio Veluwe noord

Regio Veluwe zuid

Regio Flevoland zuid

Regio Rivierengebied

Regio Lekstroom

088 234 00 10

Werken bij Eefke Thuishulp

Ben jij die vrolijke enthousiaste collega? Weet je van aanpakken en draai jij je handen niet om voor de volgende taken: stoffen en stofzuigen, reinigen van het sanitair, wassen van de ramen. Dan zoeken wij jou om ons team te versterken als huishoudelijke hulp. Wij bieden je een leuke afwisselende baan waarin we een beroep doen op jouw zelfstandigheid.

Je kan bij Eefke Thuishulp komen werken van 3 tot 24 uur per week. Wij hanteren de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. De werktijden en aantal uren dienstverband wordt in overleg met elkaar vastgesteld.

Wil je bijverdienen naast je studie of andere baan? Dan kan je ook bij Eefke komen werken als bijbaan of werken in jouw (school)vakanties als vakantiekracht.

Ben jij herintreder?

Eefke Thuishulp biedt herintreders de mogelijkheid om op een fijne manier te beginnen aan een nieuwe baan. Dit is voor iedereen die een tijd(je) niet heeft gewerkt en graag weer aan de slag wil gaan.

Was je thuis om voor je opgroeiende kinderen te zorgen of ben je door langdurige ziekte thuis komen te zitten en ben je nu weer gezond? Dan willen wij je graag helpen om op een goede, fijne manier weer te beginnen aan een baan. Bij Eefke Thuishulp zoeken wij voor jou een passende manier om bij ons aan de slag te gaan.

Hoe het werkt:

Je kunt bij Eefke Thuishulp beginnen met een enkel dagdeel per week, bijv. dinsdag van 9 tot 12 uur. Dit kunnen we met elkaar later naar wens opbouwen. Zo kan je goed ervaren hoe het werk je bevalt en naar wens je werktijd uitbreiden.

Een leuke baan voor jou?

Bijbaan Huishoudelijke hulp

Amersfoort

In overleg

All-in tarief: 17,00 per uur *

Huishoudelijke hulp

Amersfoort

In overleg

tot 16,49 per uur

Bijbaan Huishoudelijke hulp

Bunschoten

In overleg

All-in tarief: 17,00 per uur *

Alle 34 vacatures bekijken

Waarom Eefke Thuishulp

Bij Eefke Thuishulp kom je in een frisse, dynamische en innoverende organisatie waar je mag zijn wie je bent. Je komt in een team te werken die voor elkaar zorgt en waar je altijd met al je vragen terecht kunt. We staan voor elkaar klaar. Hierdoor levert Eefke Thuishulp al meer dan 15 jaar samen hulp in het huishouden en zorgen we ervoor dat de ouderen en hulpbehoevende in onze samenleving een beter thuis hebben.

Kies jij voor Eefke Thuishulp? Dankjewel, we zijn blij dat jij ons team wil komen versterken.

Solliciteren bij Eefke Thuishulp