Welkom bij Eefke Thuishulp
Waarmee kunnen wij u helpen?

Telefonisch contact

Een fijn en veilig gesprek

Huishoudelijke hulp

aanvragen

Huishoudelijke hulp in uw woonplaats
Kies uw woonplaats

Regio Eemland west

Regio Eemland

Regio Veluwe

Regio Veluwe noord

Regio Veluwe zuid

Regio Flevoland zuid

Regio Rivierengebied

Regio Lekstroom

088 234 00 10

Huishoudelijke Hulp aanvragen

Kunt u door ouderdom, ziekte of een lichamelijke beperking het huishouden niet meer helemaal zelf doen? Dan biedt Eefke Thuishulp u graag de ondersteuning die u nodig heeft én bij u past. Wij vinden het namelijk van groot belang dat u, ondanks uw beperkende omstandigheden, een groot stuk zelfstandigheid behoudt in uw eigen vertrouwde omgeving.

En dat kan! Na een kennismakingsgesprek zoeken we voor u de medewerker die bij u past om u te ondersteunen en diverse werkzaamheden van u over te nemen. We werken met een vaste hulp en een vaste contactpersoon voor u. Dat is wel zo prettig en vertrouwd.

Bij welke huishoudelijke
werkzaamheden wij u
kunnen assisteren?

Dat zijn er heel veel. Denk bijvoorbeeld aan het verschonen en opmaken van uw bed, stofzuigen en dweilen, helpen bij de afwas en het reinigen van de keuken en het sanitair. Ook kan uw huishoudelijke hulp helpen met opruimen, wassen en strijken. Dit is slechts een kleine greep uit de vele huishoudelijke werkzaamheden waarin Eefke Huishoudelijke Hulp kan faciliteren. Als u met een van deze of ook andere huishoudelijke taken moeite heeft, schroom dan niet om dit bij uw persoonlijke hulp aan te geven. Wij zijn er om u te ondersteunen.

Wie beslist er over uw huishoudelijke hulp?

U kunt hulp bij het huishouden aanvragen bij uw gemeente. Ga hiervoor naar het WMO-loket. Zij bepalen of u in aanmerking komt voor hulp bij het huishouden.

Particulier afnemen:

U kunt ook rechtstreeks bij ons terecht voor hulp bij het huishouden op particuliere basis. Wij regelen dan voor u een eigen huishoudelijke hulp. Wij factureren u dan rechtstreeks.

Voordelen Eefke Thuishulp

Het inschakelen van Eefke Thuishulp Hulp kent veel voordelen. Hieronder hebben we enkele voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Een vaste hulp en contactpersoon
  • Betrouwbare medewerkers
  • Aandacht voor uw persoonlijke wensen
  • Streven altijd naar vervanging bij ziekte of vakantie
  • Respect voor mensen vanuit iedere geloofsovertuiging of achtergrond

Werkzaamheden van Eefke

Ons doel is om u in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig te functioneren in uw eigen vertrouwde omgeving. Heeft u moeite met werkzaamheden zoals schoonmaken, opruimen, wassen en strijken? Schroom niet om dit bij uw persoonlijke hulp aan te geven. Er zijn tal van werkzaamheden met betrekking tot het huishouden waarin u ondersteund kan worden. Denk hierbij aan:

Stofzuigen

Opmaken van uw bed

Keukenen uw boodschappen opruimen en bijhouden

Dweilen

Sanitair

Dit is slechts een kleine greep uit de vele huishoudelijke werkzaamheden waarin Eefke Huishoudelijke Hulp kan faciliteren.
Wij zorgen dat onze medewerker bij u past.

Bent u enthousiast geworden over Eefke Thuishulp?

Bel dan gerust naar het telefoonnummer van
Eefke Thuishulp in uw gemeente
of meld u aan via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier huis
houdelijke hulp