Welkom bij Eefke Thuishulp
Waarmee kunnen wij u helpen?

Telefonisch contact

Een fijn en veilig gesprek

Huishoudelijke hulp

aanvragen

Uw woonplaatsIJsselstein030 - 251 00 00
Kies uw woonplaats

Regio Eemland west

Regio Eemland

Regio Veluwe

Regio Veluwe noord

Regio Veluwe zuid

Regio Flevoland zuid

Regio Rivierengebied

Regio Lekstroom

IJsselstein030 - 251 00 00

Huishoudelijke hulp in IJsselstein

Eefke Thuishulp is een dynamische en innoverende organisatie die staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De tevredenheid van de cliënt staat bij Eefke centraal. Wij zijn er voor de mensen die ondersteuning nodig hebben in het huishouden. De huishoudelijke werkzaamheden starten na afstemming met de cliënt en vinden plaats binnen de richtlijnen van de gemeente.

Bij Eefke Thuishulp zoeken we altijd naar een goede match tussen cliënt en huishoudelijke hulp; dit zorgt voor rust en vertrouwen. Daarin vinden wij persoonlijke aandacht en waardering erg belangrijk en hier doen wij dan ook onze uiterste best voor.

Ontzettend trots zijn wij dat steeds meer cliënten en medewerkers kiezen voor Eefke Thuishulp.

Bevoorrecht voelen wij ons met de dagelijkse inzet van onze collega's en de hoge kwaliteit die zij leveren.

Huishoudelijke Hulp aanvragen

Kunt u door ouderdom, ziekte of een lichamelijke beperking het huishouden niet meer helemaal zelf doen? Dan biedt Eefke Thuishulp u graag de ondersteuning die u nodig heeft én bij u past. Wij vinden het namelijk van groot belang dat u, ondanks uw beperkende omstandigheden, een groot stuk zelfstandigheid behoudt in uw eigen vertrouwde omgeving.

En dat kan! Na een kennismakingsgesprek zoeken we voor u de medewerker die bij u past om u te ondersteunen en diverse werkzaamheden van u over te nemen. We werken met een vaste hulp en een vaste contactpersoon voor u. Dat is wel zo prettig en vertrouwd.

Bij welke huishoudelijke werkzaamheden wij u kunnen assisteren?

Dat zijn er heel veel. Denk bijvoorbeeld aan het verschonen en opmaken van uw bed, stofzuigen en dweilen, helpen bij de afwas en het reinigen van de keuken en het sanitair. Ook kan uw huishoudelijke hulp helpen met opruimen, wassen en strijken. Dit is slechts een kleine greep uit de vele huishoudelijke werkzaamheden waarin Eefke Huishoudelijke Hulp kan faciliteren. Als u met een van deze of ook andere huishoudelijke taken moeite heeft, schroom dan niet om dit bij uw persoonlijke hulp aan te geven. Wij zijn er om u te ondersteunen.

Wie beslist er over uw huishoudelijke hulp?

U kunt hulp bij het huishouden aanvragen bij uw gemeente. Ga hiervoor naar het WMO-loket. Zij bepalen of u in aanmerking komt voor hulp bij het huishouden.

Ga naar zorgloket

Particulier afnemen:

U kunt ook rechtstreeks bij ons terecht voor hulp bij het huishouden op particuliere basis. Wij regelen dan voor u een eigen huishoudelijke hulp. Wij factureren u dan rechtstreeks.

Bel naar: 030 - 251 00 00 voor meer informatie en om particuliere zorg af te nemen

U kunt ons team bereiken

030 - 251 00 00

Langskomen bij ons team in Amersfoort

U bent van harte welkom om bij ons bezoekadres langs te komen. Wij kunnen u meer informatie geven over Eefke Thuishulp en hoe u hulp in het huishouden kunt aanvragen bij het WMO-loket van uw gemeente. Zij bepalen of u in aanmerking komt voor hulp bij het huishouden.

Amersfoort

Lageweg 123815VGAmersfoort

030 - 251 00 00

Openingstijden

ma:09:00 - 17:00
di:09:00 - 17:00
wo:09:00 - 17:00
do:09:00 - 17:00
vr:09:00 - 17:00
In het weekend gesloten

Werken bij Eefke Thuishulp

Ben jij die vrolijke enthousiaste collega? Weet je van aanpakken en draai jij je handen niet om voor de volgende taken: stoffen en stofzuigen, reinigen van het sanitair, wassen van de ramen. Dan zoeken wij jou om ons team te versterken als huishoudelijke hulp. Wij bieden je een leuke afwisselende baan waarin we een beroep doen op jouw zelfstandigheid.

Je kan bij Eefke Thuishulp komen werken van 3 tot 24 uur per week. Wij hanteren de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. De werktijden en aantal uren dienstverband wordt in overleg met elkaar vastgesteld.

Wil je bijverdienen naast je studie of andere baan? Dan kan je ook bij Eefke komen werken als bijbaan of werken in jouw (school)vakanties als vakantiekracht.

Waarom Eefke Thuishulp

Bij Eefke Thuishulp kom je in een frisse, dynamische en innoverende organisatie waar je mag zijn wie je bent. Je komt in een team te werken die voor elkaar zorgt en waar je altijd met al je vragen terecht kunt. We staan voor elkaar klaar. Hierdoor levert Eefke Thuishulp al meer dan 15 jaar samen hulp in het huishouden en zorgen we ervoor dat de ouderen en hulpbehoevende in onze samenleving een beter thuis hebben.

Kies jij voor Eefke Thuishulp? Dankjewel, we zijn blij dat jij ons team wil komen versterken.

Solliciteren bij Eefke Thuishulp

Solliciteer bij Eefke